IMG_5559

Sarikapidu Uuel Hipodroomil

Foto: Mapri Ehitus

4. augustil toimus Saue vallas, Tuula külas asuval Uuel Hipodroomil esimese külalistalli sarikapidu. Uhiuues tallis on boksikohti 37-le hobusele ja mitu pesukohta, samuti dopinguproovi võtmise jaoks eraldi boks. Inimestele on mugavad puhke- ja pesuruumid. Esimene tallihoone peaks valmima oktoobri lõpuks. Kuigi enamus tallihooneid on alles tulemas, siis traavirada valmis juba 2020. aasta sügisel ning 2023. aastal peeti esimest täispikka võistlushooaega Tuulas.

Hipodroom MTÜ juhatuse liige Jaanus Mikk sõnas, et Hipodroomi territooriumile on veel plaanis ehitada neli talli, abihooned ja tribüün. Samuti on kõrvalkinnistule planeeritud moderne hobusekliinik.

Uue Hipodroomi külalistalli ehitust teostab Mapri Ehitus.

Foto: Mapri Ehitus

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email