Baby Race 2024 võitis I Let You Know

19. oktoobril toimus kauaoodatud Baby Race 2024, kus oli distantsi pikkus 2140m. Eeljooksu tulemusel pääses finaali küll vaid kolm, kuid paljulubavat 2-aastast hobust. Favoriidiks võis pidada Glacier Sky-d, kes on siiani kõikides jooksudes olnud võidukas, kuid siiski õnnestus viimasel hetkel I Let You Know-l temast mööduda ning oma esimene auhinnatekk koju viia.

I Let You Know (Traders – On Good Terms – Juliano Star) viis võiduka finishini Vilis Tsizevski – nende distantsi aeg oli 2:52.5/20.6. Mära kasvataja on Lars Nordlander (Rootsi), omanik Euro System AB (Rootsi) ning treener Natalia Abdalla (Eesti).

Teise koha ajaga 2:52.6/20.7 saavutasid Jevgeni Ivanov ja Glacier Sky (Yarrah Boko – Starfruit – Yankee Mustang), kellega algselt pidi sõitma hobuse treener Natalia Abdalla. Mära kasvataja ja omanik on Seboda OÜ (Eesti). Märkimisväärne on fakt, et ka eelmise aasta Baby Race võitja Rescator pärineb samast märast (Starfruit).

Kolmanda koha väärilise tulemuse sooritasid Juha-Pekka Kavander ning Luqa International (Beer Summit – Maltese Falcon – Gift Kronos) ajaga 2:53.5/21.1. Mära kasvataja ja omanik on Ewa Liljeros Silverberg (Rootsi), treener Natalia Abdalla.

Selleks aastaks on küll Eestis traavivõistluste hooaeg lõppenud, kuid noorhobuste jaoks on suuremad võidud alles ees – ootame põnevusega, mida tulevik neile toob!

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email