367450240_845286633725065_6350461913878269378_n-2

11. mai traavivõistluste STARDILEHT

Juba sellel laupäeval alustame teist traavivõistluste hooaega uuel hipodroomil Tuula külas, Saue vallas – on ikka uhke tunne küll! Hooaja esimesel võistlusel stardib 29 hobust, suurepäraseid võistlustingimusi tullakse kogema ka Lätist ja Leedust. Omavahel astuvad võistlustulle 3- ja 4-aastased noorhobused ning vanemad hobused, kes osalevad vastavalt Hipodroomi Karika I etapil ja B grupi arvestuses. Samuti toimub kaks VIP-amatööride jooksu, millest võtavad osa Hollandist pärit traavlite kasvataja John Bootsman (Boko Stables), Rootsist pärit StallZet kasvanduse esindaja Johan Arneng ning Pelle Hallert ja Jaanus Mikk.

Traavivõistluste fännid tunnevad stardilistist ära kindlasti mitmed nimed, kes eelmisel aastal väga edukaid starte tegid. 3-aastaste seast leiab näiteks Rescatori, BWT Joalini ja Baciami, kes olid Baby Race 2023 esikolmikus; 4-aastaste arvestuses võistleb Kriteerium 2023 võitja J.J. Snowstorm; Hipodroomi Karika arvestuses osaleb eelmise aasta Karika ja Derby 2023 võitja Global Deadline. Stardilistist leiab ka mõned täiesti uued nimed. Soovime kõikidele edu hooaja esimesel traavivõistlusel!

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email