353895425_657864939549632_8530345636995677473_n

Tule Hipodroomi Perepäevale!

Uus Hipodroom Tuula külas kutsub suurele perepäevale 8-9. juulil – sissepääs on tasuta!

Kavas on toredaid tegevusi nii väikestele kui ka suurtele. Lastealal saab hüpata batuudil, lasta endale teha ilusaid näomaalinguid ning ratsutada poni ja hobusega! Laupäeval külastab lasteala Pipi ja pühapäeval Superman.

Kaasa saab elada meeleolukatele traavivõistlustele ehk hobuste võidusõidule, mis jääb meelde kogu perele. Vali välja oma lemmikud võistluspaarid ja katseta erinevaid mänge totalisaatoril! Lisaks pakume veel mitmekülgseid tegevusi täiskasvanutele. Loosime mõlemal päeval ka ägedaid auhindu – peaauhinnaks on paariskaarikusõit traavliga Hipodroomi rajal.

Külastajad saavad maitsvat sööki, külma jooki, jäätist jms. Pühapäeva alustame pannkoogihommikuga. 🙂

AJAKAVA

Kohtume Hipodroomil! 

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email