IMG_4915

03.06.2023 traavivõistluste tulemused

03.06.2023 võistlustel oli kavas 5 jooksu distantsil 2140 meetrit, rada kerge.

Võistluspäeva alustasid 4-aastased hobused. Esikoha väärilise aja 2:48.4/18.7 said kirja mära J.J. DAENERYS (S)ja Jevgeni Ivanov (EST), kes on ka hobuse kasvataja, omanik ja treener. Teisena ületasid finishijoone BRAVE SENSATION (N) ja Egidijus Gudonis (LT) ajaga 2:48.7/18.8 ning kolmandana HULAKAN FIGHTER (FI) ja Vilis Tsizevski (EST) ajaga 2:51.0/19.9.

Järgmisena võtsid omavahel mõõtu vanemad hobused (C grupp). Parima tulemuse 2:47.9/18.5 said kirja jooksu vedanud 9-aastane ruun FREE AND HAPPY (FI) ning Juha-Pekka Kavander (FI). Hobuse treener on Robin Hiirisalmi, omanikud Jenni ja Nea Metsäsalo ning kasvataja Pekka Nurminen (Soome). EURYTHMIC (FI) ja Miia Salminen (FI) lõpetasid jooksu ajaga 2:50.2/19.5, millega saavutasid teise koha. Mõni hetk hiljem platseerusid kolmandale kohale ECK BOY (LT) ning Egidijus Gudonis ajaga 2:50.5/19.7.

Erilist põnevust pakkus jooks number 3, mis oli avatud 3-aastastele hobusele. Kuni viimase kurvini võis arvata, et jooksu vedanud SUSSEX ROYALTY ka jooksu võidab, kuid viimases kurvis möödusid temast JULIE SENSATION (EST) ja Niina Haugstad (EST), kes said kirja aja 2:44.8/17.0. Hobune on Eestis kasvatatud Gudmund Haugstadi poolt, kes on samuti ka hobuse treener. Omanikuks on Sissel Rebekka Haugstad. Niisiis pidid teise kohaga leppima SUSSEX ROYALTY (FI) ja Miia Salminen ajaga 2:45.8/17.5. Kolmandana lõpetasid jooksu BLACK SWAN (N) ning Vilis Tsizevski ajaga 2:47.6/18.1.

4. jooksus startisid taaskord vanemad hobused, seekord B grupi koosseisus. Jooksu võitsid kogu aeg liidripositsiooni hoidnud 12-aastane täkk MUSCAT TONE (FI) ja Svetlana Jegorova (EST) ajaga 2:54.7/21.6. Muscat Tone treener on Tatjana Zubenok (EST), omanik Ulsans SK MTÜ (Eesti), kasvataja Cream Rapids Investing Oy (Soome). Napilt saavutasid teise koha ANITA SENSATION (N) ja Niina Haugstad, kes said kirja tulemuse 2:54.9/21.7. Kolmanda koha saavutasid PERFUME (EST) ja Natalia Abdalla (EST) ajaga 2:55.2/21.9.

Viimane jooks, Hipodroomi Karika III etapp, oli samuti avatud vanematele hobustele. Esikoha väärilise aja 2:49.9/19.4 said kirja 8-aastane mära J.J. ANOTHER VINN (N) ja Jelena Fironova (EST), kes võtsid kohe peale stardiauto eest kiirendust liidripositsiooni.  J.J. ANOTHER VINN treener on Jevgeni Ivanov, omanikud J. Ivanov ja J. Fironova, kasvatajad Jan Svendsen ja J. Ivanov (Rootsi). Teisena ületasid finishijoone FRUIT COSTASHORTA (S) ja Jevgeni Ivanov ning said kirja tulemuse 2:50.2/19.5, neile järgnesid MAIBAH (N) ja Egidijus Gudonis, kelle aeg oli samuti 2:50.2/19.5.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email