Hipodroom vanasti. Autor Ajaloomuuseum

Viimased traavivõistlused Tallinna Hipodroomil

Laupäeval 3.detsembril algusega 11.00 toimuvad Tallinna Hipodroomil viimased traavivõistlused.

Võistluspäev algab kell 11 pidulike avasõnadega ning lõppeb kell 16. Lisaks traavlitele panevad ennast rajal proovile ka punnvõrrid ning toimub speedway-mootorrataste demosõit, samuti esineb Eesti diskolavade kuninganna Nancy. Traditsiooniliselt on pealtvaatajatel võimalik oma õnn proovile panna ka totalisaatoril. Sissepääs üritusele on tasuta! Avatud on kohvik, saab proovida ratsutamist ja ponisõitu.

Tallinna Hipodroom avati 25. novembril 1923. aastal, mil toimusid ka esimesed traavivõistlused Eestis. 99 aastat hiljem lõppeb Tallinna Hipodroomi ajalugu. Järgmise aasta alguses kolitakse uuele Hipodroomile Tuula külas. Uus võistlushooaeg algab 2023. aasta kevadel, täpsem võistluskalender avaldatakse Hipodroomi kodulehel (www.hipodroom.ee). Uuel rajal on kaks korda korraldatud suurejoonelist American Horse Show’d ning võistlejate tagasiside uuele rajale on olnud positiivne.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email