Sõnnik

Tasuta sõnnik

Tallinna Hipodroom Proudly Presents:

Soe sõnnik tulistelt traavlitelt!

Tallinna Hipodroomi staarid on üle poole aasta väsimatult tegutsenud, et pakkuda Sulle parimat võimalikest väetistest. Vaid ühes kühvlitäies leiab hoolsalt valitud osa Mendelejevi tabelist. Lisaks külluslikult väärtuslikke bioaktiivaineid. Fantastilise buketi seob kokku eel-lagundatud valiktselluloos. Loomulikult säilitusaineteta ja laktoosivaba.

Kogu see rikkus on Sulle tasuta. Tule, vii ja võida juba järgmine Nunnukonkurss!Sinu kätes – aiapidaja – on viia taevalik tunne oma peenardesse. Sinu maasikad ja ploomid, roosid ja tomatid peavad seda meeles!!!

Tulevastele Nunnukonkursi staaridele ulatavad toetava sõbrakabja Tallinna Hipodroomi staarid!

Tasuta!!!

NB! Kui soovite suuremas koguses ja vajate meie traktori abi, siis lisandub 1€ per kopatäis. Lisainfo 677 1676 või otse traktoristi käest 56 45 28 28

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email